Міністерство соцiальної політики України


В Мінсоцполітики відбулось засідання Наглядової ради проекту TWINNING

20 Вересня 2018, 12:59

 

В Україні триває реалізація проекту Twinning ,,Підтримка органів влади України в розробці законодавчих та адміністративних засад для запровадження системи раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю і дітей, які мають ризик отримати інвалідність” (далі – проект Twinning).

11 вересня 2018 року в приміщенні Міністерства соціальної політики відбулось засідання Наглядової ради проекту Twinning. На заході були присутні представники таких організацій як: Представництво Європейського Союзу в Україні, Національне агентство України з питань державної служби, Національна Асамблея людей з інвалідністю та інші.

На Наглядовій раді проекту Twinning була повідомлена інформація про основні принципи координаційної роботи, проведені тренінги для спеціалістів  з раннього втурчання, подальші плани щодо діяльності до кінця поточного року та питання, які постають перед експертами та учасниками в процесі впровадження проекту Twinning.

 Також на засіданні було представлено новопризначеного постійного радника проекту Twinning зі сторони Французької Республіки – Жан – Елі Малкіна, який висловив сподівання на плідну співпрацю і запевнив у докладанні своїх зусиль, спираючись на багаторічний досвід задля успішної реалізації проекту у подальшому.

Окрім того, було обговорено стан підготовки проведення щорічної конференції: ,,Раннє втручання: назустріч новій парадигмі через партнерство професіоналів, сімей та суспільства” (запланованої на жовтень 2018 року у м. Харків), у якій візьмуть участь представники Мінсоцполітики та експерти проекту Twinning.

Наразі, проект Twinning продовжує працювати в пілотних регіонах України, маючи за мету поліпшити якість життя дітей з інвалідністю та дітей, які мають ризик отримання інвалідності і їхніх сімей шляхом надання їм послуги раннього втручання.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15916.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове