Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева: Усе, що нами прогнозувалось й очікувалось від прийняття пенсійної реформи має практичне відображення в сьогоднішніх реаліях

12 Вересня 2018, 15:59

 

Хід пенсійної реформи в Україні та  підходи в призначені субсидій  обговорювали на зустрічі Міністр соціальної політики України Андрій Рева й делегація місії МВФ на чолі з головою Рон ван Роденом. 

Зокрема, Місія аналізує нові реалії пенсійного забезпечення і на скільки вони відповідають попереднім прогнозам  авторів реформи.

«Коли тільки був прийнятий закон про пенсійне забезпечення, в нас були декотрі побоювання, щодо достатності  стимулів для людей, які б спонукали їх і  довше працювати, але зараз ми бачимо, що ви вийшли на правильний шлях», - зізнався пан ван Роден.

Загалом оцінка Місії така, що реформа дає очікувані й раніше обговорені  результати.

Учасники зустрічі окремо зупинились  на розробці закону пенсійного забезпечення військовослужбовців. Міністр Андрій Рева повідомив, що було чимало дискусій і робота над його вдосконаленням  з подальшим  прийняттям триває.

Під час обговорення змін  у призначенні субсидій, урядовець зазначив, що попередня система субсидіювання існувала 23  роки, в неї час від часу лише вносились декотрі зміни, наразі,  відмінивши стару,  прийнято нову систему субсидіювання, що відповідає вимогам часу. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15876.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове