Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики обговорили питання впровадження інтегрованої моделі надання послуг з соціальної підтримки населення

12 Вересня 2018, 15:58

 

12 вересня 2018 року у Мінсоцполітики відбулася зустріч заступника Міністра соціальної політики України з європейської інтеграції Олександри Чуркіної з керівником проекту Програми «U-LEAD з Європою» Сусанною Делланс та координатором зазначеного проекту Тетяною Круш.

Учасники зустрічі обговорили питання подальшої співпраці в напрямку реалізації завдань, передбачених реформою місцевого самоврядування та територіальної організацїї влади в Україні, зокрема підвищенню якості надання соціальних послуг на регіональному рівні.

Олександра Чуркіна розповіла про заходи, які вживає Міністерство соціальної політики щодо комплексного реформування системи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з метою надання населенню якісних і доступних послуг у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей. Окрему увагу вона приділила впровадженню інтегрованої моделі адміністрування надання послуг з соціальної підтримки населення.

Протягом пілотної фази Проекту було надано допомогу 26 об’єднаним територіальним громадам (ОТГ). У поточному році в рамках зазначеного проекту заплановано сприяння створенню і модернізації центрів надання адміністративних послуг у 600 ОТГ.

Учасники зустрічі обговорили напрями комунікацій для об'єднання зусиль з метою підвищення якості і доступності соціальних послуг для населення.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15875.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове