Міністерство соцiальної політики України


Фестиваль з пляжного волейболу для підопічних комунальних установ соціальної сфери проведено в Запорізькій області

20 Серпня 2018, 12:56

Відповідно до Календарного плану фізкультурно-спортивних заходів в установах, підвідомчих Департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації  на базі Бердянського геріатричного пансіонату відбувся традиційний, щорічний фестиваль з пляжного волейболу серед жінок - підопічних, приурочений до Дня Незалежності України. Одночасно, там же, пройшов тенісний турнір.

         Загальне керівництво заходом здійснювалось регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», з яким  Департаментом налагодженні давні  партнерські стосунки.

      Господарі гостинно зустрічали команди учасників фестивалю, окремих спортсменів та представників з Любецького, Преславського, Михайлівського, Веселівського психоневрологічних інтернатів, Таврійського будинку інвалідів і Запорізького геріатричного пансіонату. Всього  близько 40 осіб.

       Захід  відбувся на морському узбережжі, Бердянській косі. Під час святкового відкриття директор пансіонату Володимир Мілакумов привітав гостей, побажав їм спортивних успіхів, особистих здобутків, гарного і змістовного відпочинку.  Захід пройшов в емоційній, напруженій але дружній атмосфері.

      Учасники фестивалю проводили дозвілля у парковій зоні установи, спілкувались з друзями в затишних альтанках, грали в настільний теніс. Всі бажаючі відвідали диско - паті.

     Ввечері господарі та гості свята зібрались на багаття дружби.

     Спортсменам і супроводжуючим колектив пансіонату створив комфортні побутові умови, забезпечив якісне харчування, кваліфікований медичний догляд.

     Прикрасою фестивалю став концерт, влаштований самодіяльними колективами міста та виконавцями аматорами з інтернатних установ.

      Змагання з пляжного волейболу і  настільного тенісу стали продовженням запланованих разом з регіональним центром «Інваспорт» спортивних заходів, у тому числі щорічного спортивного фестивалю «Разом ми сильніші, здоровіше та міцніше», який традиційно відбувся теж на березі Азовського моря, на базі Преславського психоневрологічного інтернату.

    Переможці нинішніх змагань були нагороджені Почесними Грамотами і солодкими призами.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15760.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове