Міністерство соцiальної політики України


Керівництво Мінсоцполітики обговорило питання співпраці з представниками Дитячого фонду ООН та фахівцями Deloitte Canada

9 Серпня 2018, 17:36

9 серпня 2018 року заступник Міністра соціальної політики України з питань Європейської інтеграції Олександра Чуркіна провела робочу зустріч з представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та делегацією спеціалістів з моніторингу та оцінки із компанії Deloitte Canada. Спеціалісти зазначеної компанії перебувають в Україні з метою оцінки результатів проекту U-Report.

Захід був присвячений результатам опитувань, які проводилися компанією спільно з Міністерством соціальної політики, та їхнього застосування у практичній роботі та щодо розширення співпраці.

Олександра Чуркіна подякувала спеціалістам Deloitte Canada за ефективну співпрацю, висловила сподівання на її продовженні у наступних роках і наголосила на важливості цієї роботи для Міністерства соціальної політики в напрямку захисту прав дітей.

Довідково. U-Report - глобальний молодіжний проект, що впроваджується ЮНІСЕФ в Україні, та ще у 34-х державах Світу. Проект представляє собою швидкі опитування молодих людей за допомогою безкоштовних смс, Твіттер та Фейсбук. Опитування дозволяють дізнатися думку молоді стосовно важливих суспільних питань, та, в подальшому, застосовувати результати цих опитувань на практиці. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15729.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове