Міністерство соцiальної політики України


На Волині обговорили результати громадської експертизи

20 Липня 2018, 16:23

19 липня 2018 року директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА  Оксана Гобод взяла участь в обговоренні результатів проведення громадської експертизи діяльності Волинської обласної державної адміністрації  по виконанню „Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, як переселилися з тимчасово окупованої території  України та районів проведення АТО в інші регіони України, на період 2017 року”.

Заходи проводились в рамках проекту „Зміна фокусу: до успішної адаптації ВПО в нових громадах через актуалізацію власних ресурсів та громадський контроль відповідної діяльності органів місцевої влади”.

Під час зустрічі учасники обговорили стратегію спільних дій представників різних гілок влади та громадського сектору щодо підтримки, соціальної адаптації та інтеграції нових мешканців Волині. На завершення  учасники Громадської організації „Переселенці Криму та Донбасу” анонсували відкриття виставки-ярмарку «Єдина громада – єдина країна», презентація якої проходитиме, 20 липня в коворкінг-центрі «Innerspace» за адресою: Луцьк, вул. Паркова, 5.

Відвідавши виставку, кожен охочий познайомиться з людьми, які роблять Волинь кращою і переконається, що переселенці – не тягар, а   потенційний ресурс для регіону. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15630.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове