Міністерство соцiальної політики України


Рівненщина - дружня територія для внутрішньо переміщених осіб

20 Липня 2018, 12:30

 

19 липня 2018 року в приміщені Рівненської облдержадміністрації відбулося засідання панельної дискусії «Рівненщина - дружня територія для внутрішньо переміщених осіб». Одним із головних спікерів був директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олексій Шамак, який окреслив для учасників дискусії стан соціального забезпечення внутрішньо переміщених осіб в області. Загалом, участь у роботі панельної дискусії взяли понад 24 учасника з числа представників органів влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, ЗМІ.

Під час засідання присутні обговорили підсумки проведеної громадської експертизи, що розпочалася 23 квітня 2018 року з ініціативи громадської організації «Всеукраїнське об’єднання переселенців «Україна – моя сім’я».

Також, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко детально розповіла присутнім про діяльність Рівненської обласної державної адміністрації з виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1094 «Про затвердження Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції в інші регіони України, за період 2016-2017рр.» та виконання Розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації  № 104 від 04.03.2016 року.

За підсумками вказаної громадської експертизи діяльність органів влади у питаннях комплексного забезпечення внутрішньо переміщених осіб оцінена як позитивна.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15626.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове