Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева: Налагоджуватимемо співпрацю для реабілітації АТОвців з однією з кращих клінік країни, що розташована в Трускавці

18 Липня 2018, 09:28

 

Два дні: 18-19 липня делегація Міністерства соціальної політики України, у складі  Міністра Андрія Реви, заступника Міністра з питань євроінтеграції Олександри Чуркіної та заступника Міністра  Лариси Попової перебуватиме з робочим візитом  у місті Трускавець, Львівської області.

Мета поїздки - участь у засіданні круглого столу «Перспективи надання медико-соціальної  допомоги пацієнтам з хронічною неврологічною патологією».  

Програмою  візиту передбачено  ознайомлення з роботою  клініки відновлювального лікування, директором, котрої  є  Герой України, професор  Володимир Козявкін.

«Це одна з кращих реабілітаційних установ України, - зазначив  Міністр соціальної політики України Андрій Рева. – І ми хочемо налагодити співпрацю для забезпечення реабілітації хворих  дітей, як  на ДЦП,  так  і  іншими неврологічними розладами.   А також обговорити можливість проходження фізичної та соціально – психологічної реабілітації ветеранами АТО».




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15611.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове