Міністерство соцiальної політики України


В Мінсоцполітики обговорювали план заходів з метою відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначається щороку 30 липня

14 Червня 2018, 17:51

 

14 червня 2018 року під головуванням заступника Міністра соціальної політики Наталії Федорович відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань протидії торгівлі людьми, під час якого обговорювався план заходів щодо проведення Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми (30 липня).

Участь у засіданні взяли представники Департаменту ґендерного розвитку та протидії торгівлі людьми Мінсоцполітики, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства закордонних справ, Національної поліції, Адміністрації Державної прикордонної служби, Державної служби зайнятості, Київської міської державної адміністрації. Також, участь у засіданні взяли спеціалісти Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародної громадської організації «Кампанія А21», Громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство», Громадської організації «Healthy Childhood» та креативний продюсер.

Під час засідання робочої групи було напрацьовано загальну концепцію проведення інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми. Наразі, Мінсоцполітики визначається зі слоганом, який буде супроводжувати зазначену інформаційну кампанію.

В цьому році планується провести в усіх областях України та м. Києві Акцію «Лабіринт», участь у якій можуть взяти всі бажаючі. Також, Мінсоцполітики має на меті залучити до організації проведення інфокампанії Національну скаутську організацію України «Пласт» та Національну організацію скаутів України (НОСУ).

Крім того, до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми в усіх областях України буде проведено понад 500 заходів з протидії торгівлі людьми з метою попередження потрапляння громадян України у таку ситуацію.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15445.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове