Міністерство соцiальної політики України


«Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» – у Києві пройшов Тристоронній семінар в рамках проекту ЄС-МОП

25 Травня 2018, 11:05

24 травня , у рамках проекту Міжнародної організації праці «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці», який проводиться за фінансування Європейського Союзу (проект ЄС-МОП), відбувся Тристоронній семінар «Валідація Національного профілю з безпеки та гігієни праці. Результати аналізу відповідності національного законодавства ряду директив ЄС з БГП та трудових відносин».

Участь у заході взяли представники Міністерства соціальної політики України, Державної служби України з питань праці, представництва Європейського Союзу в Україні, Національний координатор МОП в Україні.

Під час семінару були представлені основні висновки та рекомендації щодо вдосконалення системи безпеки та гігієни праці (БГП) в Україні. Члени робочих груп презентували напрацьовані таблиці відповідності національного законодавства ряду директив ЄС з БГП та трудових відносин для подальшого їх обговорення, а МОП надало ключові рекомендації з імплементації директив ЄС у національне законодавство.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15343.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове