Міністерство соцiальної політики України


У Чернівцях внесено зміни до обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2016–2018 роки,

24 Травня 2018, 15:39

Одним із основних напрямів політики обласної державної адміністрації  є надання допомоги та захисту особам, які постраждали від торгівлі людьми, шляхом удосконалення системи відновлення їх прав та надання комплексу соціальних послуг. Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, як структурний підрозділ, відповідальний за проведення процедури встановлення статусу особам, які постраждали від торгівлі людьми усвідомлює необхідність посилення допомоги даним особам.

Департамент ініціював внесення змін до обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота»  на 2016–2018 роки, якою передбачено надання одноразової фінансової допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми у розмірі п’яти прожиткових мінімумів.

На засіданні 22-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VII скликання, яка відбулась 23 травня 2018 року депутатами підтримано пропозицію Департаменту та затверджено рішенням № 55-22/18.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15341.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове