Міністерство соцiальної політики України


Увага! «Експерти»!

24 Травня 2018, 19:12

 

В Україні стрімко зростає популяція «експертів», що висловлюють свої думки з усіх питань, та вже майже наздогнали за популярністю «британських вчених».

Заради участі в ефірах такі «фахівці» погоджуються коментувати будь які теми, починаючи від екологічних проблем і закінчуючи геополітикою.

Зрозуміло, що конструктивністю такі шоу похвалитися не можуть, адже для конструктивної, навіть критики, потрібне розуміння теми та знання хоча б елементарних термінів.

Натомість, прогалини у фаховості та розумінні питань компенсуються емоціями та різного роду перформансами.

Але досить про погане, адже маємо приємні виключення! Пропонуємо до Вашої уваги майже свіжу, але дуже тотальну «зраду» про пенсійну реформу.

Так, вже сьогодні, за словами «експерта», цитуємо: «на пенсію в 60 років не зможе вийти взагалі ніхто», і «як би ти не працював, легально або не легально, до 2018 року більше сімнадцяти з половиною років страхового стажу ти отримати не зможеш, ніяк», а люди «ні в якому варіанті не доживають до пенсії».

Переписувати усі перли з цього інтерв’ю справа невдячна, тому пропонуємо насолодитися ним повністю, без купюр. Тим більше інформаційний ресурс вартий окремої уваги – РІА НОВАСТІ Україна.

 

Бажаємо приємного перегляду.

 

https://youtu.be/52Q7R0oKpd4




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15336.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове