Міністерство соцiальної політики України


Фахівці Мінсоцполітики України беруть участь у Міжнародній конференції в Баку

21 Травня 2018, 11:57

 

21 травня Перший заступник Міністра соціальної політики України Ольга Крентовська бере участь у Міжнародній конференції „На шляху до цілей сталого розвитку, просування сталого розвитку та гідної праці” в місті Баку, на запрошення від Міністра праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки Саліма Муслімова.

У вересні 2015 року на саміті ООН світові лідери домовилися сприяти досягненню Цілей сталого розвитку, викладених у Порядку денному сталого розвитку на період до 2030 року.

Основною темою є перетворення сфери праці з метою надання їй екологічної, соціальної та економічної сталості. Гідна праця в цьому ракурсі визначена і як засіб, і як ціль. Значимість гідної праці в досягненні сталого розвитку більш конкретно викладена в Цілі 8 і визначається як „сприяння неухильному та сталому економічному росту, повній і продуктивній зайнятості і гідній праці для всіх”.

Міжнародна організація праці визначила Азербайджанську Республіку як фокус-країну в регіоні стосовно реалізації зазначеної цілі, враховуючи успіхи країни в цій сфері.

Конференцію організовано Міністерством праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки спільно з соціальними партнерами та Міжнародною організацією праці.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15313.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове