Міністерство соцiальної політики України


Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб є важливим компонетом їхньої інтеграції та соціального захисту

27 Квітня 2018, 15:49

 

Про це заявила перший заступник Міністра соціальної політики України Ольга Крентовська під час робочої зустрічі з представниками Данської Ради у справах біженців.

«Наявність роботи для внутрішньо переміщених осіб, дуже важливий момент соціального захисту даної категорії населення. Ми працюємо над тим щоб випрацювати реформування механізмів працевлаштування в цілому, а особливо щодо працевлаштування вразливих категорій населення», - зазначила Ольга Крентовська.

За її словами, система має бути гнучкою, адаптованою та сучасною, такою, що реагує на виклики на ринку праці.

«Ми ставимо перед собою завдання докорінно реформувати загальну систему і бачити проблематику окремих категорій громадян. Потрібно зробити послуги Державної служби зайнятості більш адресними та індивідуальними», - наголосила перший заступник Міністра.

Вона також пояснила, що результатом реформ має стати трансформація системи соціального страхування на випадок безробіття та ратифікація Конвенцій і Угод про службу зайнятості.

«Ми хочемо застосувати всі передові методики інших країн. Разом із тим, центральним моментом стане інтеграція на ринок праці вразливих категорій громадян», - резюмувала Ольга Крентовська.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15211.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове