Міністерство соцiальної політики України


Привітання Міністра соціальної політики України Андрія Реви з Новим 2018 роком

29 Грудня 2017, 14:05

Шановні співвітчизники!

Добігає кінця  2017 рік!  Рік, котрий став початком справжніх змін у соціальному житті нашої країни.

Ми разом з Вами, дорогі українці,  зламали стіну соціального відчуження, яка  зростала протягом багатьох років разом з економічними й  політичними негараздами.   

Ми  разом з Вами, впроваджуємо у соціальну політику чіткі  правила, і цим самим запускаємо  позитивні  зміни в базові  соціальні засади життя.

Ми почали наймасштабнішу, за часів незалежності України,  з реформ – пенсійну.

Ми міняємо умови життя дітей – сиріт та дітей,  позбавлених батьківського піклування, намагаючись дати домашній затишок кожній такій дитині.

Ми шукаємо шляхи поліпшення життя в побуті й відчуття потрібності людям з інвалідністю.

Ми підтримуємо  наших бійців на Сході, які борються  за незалежність нашої держави,  сприяючи реабілітації всіх, хто пройшов пекло АТО й кому потрібні фізичне й психологічне відновлення, також сприяючи їм у придбанні житла.  

Ми вчимося  допомагати всім громадянам України, котрим довелось покинути домівки через військові дії на сході країни, адже ніхто не розраховував на те, що у 21 столітті нам знову доведеться боронитись від ординської навали. 

Але, це лише дещиця від  того, що нам усім потрібно зробити. І в цій роботі головне, щоб усі Ви, шановні мешканці України,  також брали активну участь у соціальному становленні нашої держави. Щоб Ви допомагали долати байдужість усіх, хто причетний до творення нової соціальної політики України.

2018 рік буде також не простим і не  менш відповідальним. І на його порозі, напередодні світлих свят хочу побажати Вам сил, мужності, мудрості, щастя рясного, здоров’я міцного. Нехай благополуччя,  злагода, вірні друзі, успіх та удача ніколи не оминають Вас, Ваші родини і Ваші домівки!

Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік!

Нехай на нашу рідну землю повернеться мир!

З Новим 2018  роком!

 

Міністр                                                                                 Андрій Рева




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14622.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове