Міністерство соцiальної політики України


УФСІ в Україні допомагає зводити житло для ВПО

22 Грудня 2017, 17:07

 

Відбулось останнє  в цьому році засідання  наглядової ради Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ), що його координував  голова ради, Міністр соціальної політики України  Андрій Рева.

Було розглянуто три питання. Вони стосувалися обговорення основних показників та результатів діяльності роботи представництва  Фонду на території України  протягом 2017 року; затвердження результатів конкурсу відбору незалежних аудиторів для проведення фінансового аудиту діяльності УФСІ за 2017 рік;  відповідей на звернення двох міських рад – Запорізької та Ямпільської, що у  Вінницькій області – щодо можливої співпраці з Фондом.

По всіх питаннях присутніх на засіданні поінформував виконавчий директор УФСІ Андрій Лактіонов. Зокрема, він повідомив, що  в рамках  діяльності Фонду на території України 5 грудня у Мелітополі відкрили новий гуртожиток для переселенців.

Член наглядової ради,  заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, зауважив,  що незважаючи на проведену чималу роботу з інформування суспільства про впроваджувані проекти, діяльність іноземних  фондів на території України все - таки  потребує більшого висвітлення  у ЗМІ, зазначивши, що переважна частина нашого населення не має уяви про те, яку допомогу нам надають наші донори з-за кордону.

А Міністр соціальної політики додав, що подекуди цю  колосальну  допомогу нашій державі намагаються  висвітлити в негативному сприйнятті.

Також члени ради обговорили проміжний звіт діяльності УФСІ, а остаточний, з певними правками, буде прийнятий у січні  2018 року. Про що буде поінформовано додатково.

Основними  напрямками своє діяльності  Фонд соціальних інвестицій в Україні вбачає у   допомозі розвитку потенціалу громад та сприянню покращенню становища  внутрішньо переміщених осіб і ліквідації всіх негативних наслідків, котрі  маємо в Україні через окупацію частини нашої території. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14593.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове