Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики запрошує до участі у п’ятому Всеукраїнському тижні фінансової грамотності

30 Жовтня 2017, 16:41
Міністерство соціальної політики запрошує бажаючих приєднатися до організації та проведення Всеукраїнського тижня фінансової грамотності з метою підвищення обізнаності громадян щодо переваг пенсійної реформи, яку запропонував Уряд Володимира Гройсмана та формування правильних фінансових навичок населення.

 

«Символічним є те, що Всеукраїнському тижню фінансової грамотності передувало довгоочікуване ухвалення пенсійної реформи», - відзначив  Міністр соціальної політики України Андрій Рева. З огляду на це Міністр наголосив, що провідною темою цієї осені стане роз’яснення українцям принципів пенсійної реформи, окрім традиційних навчальних заходів з навичок управління сімейними та особистими фінансами.

З 6 по 15 листопада 2017 року одночасно по всій Україні тренерами-волонтерами проводитимуться інтерактивні заняття та майстер-класи з опанування українцями навичок ефективного та безпечного управління своїми коштами.

Для тренерів-волонтерів експертами ВГО «Асоціація нової економічної освіти», яка є організатором Тижня фінансової грамотності, підготовлені безкоштовні електронні методичні рекомендації, презентації, наочні матеріали та сценарії інтерактивних занять. Стати учасником Тижня та отримати електронні матеріали можна, зареєструвавшись на сайті  проекту www.moneyweek.com.ua.

 «Незалежно від віку та соціального статусу актуальними є знання з економії та обліку сімейних коштів, правила захисту від шахраїв, переваги заощаджень та основи співпраці з банками. Опанування таких компетенцій нині є доцільним не тільки для дітей та молоді, а й для старшого покоління, яке дбає про своє безтурботне пенсійне майбутнє», - зауважив голова Асоціації нової економічної освіти Сергій Біденко.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14245.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове