Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики обговорюють проблемні питання забезпечення прав дітей в умовах збройного конфлікту

12 Вересня 2017, 18:12
12 вересня 2017 року розпочав роботу семінар-тренінг для керівників закладів соціального захисту дітей за темою: „ Ідентифікація та реабілітація дітей, постраждалих від торгівлі людьми”.

Семінар-тренінг організовано Міністерством соціальної політики за підтримки Міжнародної організації з Міграції.

Протидія торгівлі людьми є одним із пріоритетних напрямів роботи органів захисту прав дітей та закладів соціального захисту дітей.

В ході семінару-тренінгу учасники розглянуть питання щодо особливостей роботи з дітьми, які постраждали від торгівлі людьми, організації їх реабілітації та надання допомоги, проведення ідентифікації таких дітей, організації роботи з ними.

Особлива увага присутніх буде зосереджена на проблемних питаннях забезпечення прав дітей в умовах збройного конфлікту та організації роботи з сім’ями вихованців закладів соціального захисту дітей.

Протягом трьох днів учасниками заходу вивчатимуться основні підходи до координування та впровадження інтегрованого підходу щодо  забезпечення  захисту і покращення психічного здоров’я та психічної підтримки дітей в умовах надзвичайної ситуації в Україні за стандартами керівництва МПК психічного здоров’я.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13895.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове