Міністерство соцiальної політики України


Уряд затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації 265 особам за належні для отримання жилі приміщення

8 Червня 2017, 12:05
Уряд своїм розпорядженням затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в обсязі 205 092,16 тис. гривень на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, визначених Законом України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції.

 

За інформацією обласних і Київської міської держадміністрацій, на 1 квітня 2017 року загальна кількість громадян, яким передбачено виплату грошової компенсації, становила 265 осіб.

 Реалізація цього розпорядження Кабінету Міністрів України після погодження з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету сприятиме покращенню соціального захисту вищезазначених категорій населення шляхом забезпечення їх житлом.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13395.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове