Міністерство соцiальної політики України


«Для бійців від митців»

30 Травня 2017, 09:00
29 травня в Українському домі в Києві відкрилася виставка «Для бійців від митців». Її організували за підтримки Мінсоцполітики українські митці, які на волонтерських засадах планують зібрати кошти на потреби бійців ЗСУ 24 бригади 2 батальойну. Для цього 31 травня о 18.00 буде проведено аукціон.

 

Усі художні твори, що представлені на виставці, можна буде придбати, а виручені кошти підуть на допомогу армії. Як наголосила заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович під час урочистого відкриття заходу, метою проведення виставки і аукціону є надання можливості небайдужим громадянам долучитися до визвольної боротьби та моральної підтримки українських бійців, які боронять рідну землю від загарбників.

На виставці представлені ікони, живопис, графіка, вітражі. Всього участь у виставці взяли понад 60 митців зі Львова, Києва, Луцька, Івано-Франківська та Тернополя. Своїм прикладом вони доводять: творчі люди завжди були символом свободи духа, справжній художник не може залишатися байдужим до того, що відбувається на його землі.

Виставка працюватиме до 18:00 2 червня. Вхід вільний. Вона проводиться за підтримки Ірини Луценко, Наталії Федорович. Організатори: Ірина Луценко, Наталя Федчишин, Василь Бойко, Олексій Чередніченко, Колодка Сергій, волонтерське об’єднання «Добровольчий Тил». Співорганізатори: Міністерство соціальної політики, Адміністрація Президента, Українська Спілка Іконописців, Іконописне Об’єднання в ім'я св.Кипріяна, ЛНАМ кафедра сакрального мистецтва, іконописна майстерня "На СвятоЮрській горі". Інформаційний спонсор – Всеукраїнське інформаційне агентство «Медіастар». 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13268.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове