Міністерство соцiальної політики України


У Києві створено міське Головне управління Пенсійного фонду України

29 Березня 2017, 17:06
Цей орган створено на базі головного управління, Лівобережного, Правобережного та Центрального об’єднаних управлінь Пенсійного фонду.

 

Відповідну постанову „Про утворення Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві” Кабінет Міністрів ухвалив  сьогодні, 29 березня.

 Як роз’яснили у Мінсоцполітики, проект акта розроблено з метою оптимізації роботи органів Пенсійного фонду України в м. Києві, забезпечення уникнення дублювань функціональних повноважень структурних підрозділів у головному та підпорядкованих йому управліннях, підвищення якісного рівня обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду.

 Прийняте Урядом рішення спрямоване саме на удосконалення організаційної діяльності органів Пенсійного фонду України в м. Києві та упорядкування їхньої структури.

 Передбачається, зокрема, створення на базі головного управління, Лівобережного, Правобережного та Центрального об’єднаних управлінь єдиного органу Пенсійного фонду України в м. Києві з організаційною та кадровою структурою, яка відповідає сучасним принципам управління та обслуговування громадян.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12820.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове