Міністерство соцiальної політики України


Урядом вжито заходів для систематизації обліку осіб, які отримують соціальні стипендії, та постраждалих учасників Революції Гідності і членів сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю у зазначених акціях

8 Лютого 2017, 16:26
Кабінет Міністрів сьогодні на своєму засіданні прийняв постанову „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 січня 2003 р. № 117”.

 

Цим актом передбачено доповнення даних, які містяться в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, інформацією про студентів, курсантів невійськових вищих навчальних закладів, які отримують соціальні стипендії, та осіб, які мають право на отримання державної допомоги як постраждалі під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по  21 лютого 2014 р. під час Революції Гідності, а також як члени сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю у зазначених акціях.

Реалізація прийнятої Урядом постанови сприятиме врегулюванню питання систематизації обліку таких осіб, що забезпечить належний контроль у системі здійснення їм соціальних виплат.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12462.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове