Міністерство соцiальної політики України


Наталія Федорович: Ми реагуватимемо на кожний конкретний випадок порушення прав людей в Україні

2 Лютого 2017, 16:45
2 лютого заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович провела робочу зустріч з делегацією ОБСЄ. Темою зустрічі стала співпраця по основних напрямках захисту прав людей в Україні.

 

Наталія Федорович запевнила представників Організації з безпеки і співробітництва в Європі у розумінні Урядом важливості питання забезпечення прав людини та протидії домашньому насильству. Вона звернула особливу увагу на необхідність проведення якісної інформаційної роботи, в тому числі громадськими організаціями. „Ми бачимо ситуації, коли різні організації мають однакове фінансування, однакові завдання, але показують різний результат ефективності роботи”, - заявила Наталія Федорович.

Заступник Міністра також поінформувала присутніх про конкретні результати роботи Уряду за останні роки. Так, за її словами, незважаючи на виклики у 2014 році, коли вся увага справедливо була зосереджена на безпеці держави, Уряду вдалося забезпечити позитивну динаміку в боротьбі з торгівлею людьми та домашнім насильством.

„Фактично за умов відсутності належного фінансування нам вдалося не лише не втратити контроль, але й покращити ситуацію із забезпечення прав людини у 2015 та 2016 роках”, - підкреслила Наталія Федорович і додала, що Міністерство завжди готове розглядати кожний конкретний випадок порушення прав людини та відповідним чином реагувати.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/12425.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове