Міністерство соцiальної політики України


Наказ Міністерства соціальної політики України
Про закупівлю та подальше надання в користування транспортних засобів спеціалізованого призначення для забезпечення перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, порушення зору, інтелектуальні та психічні порушення, та інших маломобільних груп населення

485     1 Вересня 2021 р.

 

М І Н І С Т Е Р С Т В О

СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

м. Київ

01.09.2021                                               485

 

Про закупівлю та подальше надання в користування транспортних засобів спеціалізованого призначення для забезпечення перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, порушення зору, інтелектуальні та психічні порушення, та інших маломобільних груп населення

 

 

Відповідно до пункту 16 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання транспортних засобів спеціалізованого призначення для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, та інших маломобільних груп населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 189 (зі змінами), та протоколу № 1 засідання робочої групи Міністерства соціальної політики України щодо забезпечення транспортними засобами спеціалізованого призначення для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, та інших маломобільних груп населення від 20 серпня 2021 року

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю (Чеглаков Є. В.) закупити в межах бюджетних призначень і надати в подальше користування строком на 2 роки транспортні засоби спеціалізованого призначення для забезпечення перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, порушення зору, інтелектуальні та психічні порушення, та інших маломобільних груп населення виконавчим органам сільських, селищних, міських рад, державним центрам комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю згідно з переліком, що додається, в порядку черговості за датами подання документів до Міністерства соціальної політики.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Котика Є. Д.

 

Міністр                                                                                         Марина ЛАЗЕБНА

 

 

Додаток

до наказу Міністерства

соціальної політики України

від 01.09.2021 № 485

 

Перелік

виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, державних центрів комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю, яким буде закуплено в межах бюджетних призначень і надано в подальше користування строком на 2 роки транспортні засоби спеціалізованого призначення для забезпечення перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату,
порушення зору, інтелектуальні  та психічні порушення,та інших маломобільних груп населення

 

1. Овруцька міська рада Коростенського району Житомирської області (ЄДРПОУ 04053370) ‒ для Служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, Центру надання соціальних послуг Овруцької міської ради.

 

2. Великогаївська сільська рада Тернопільського району Тернопільської області (ЄДРПОУ 04394875) ‒ для Соціально-транспортної служби „Соціальне таксі” Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради.

 

3. Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області (ЄДРПОУ 04358218) ‒ для Служби перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, яка є структурним підрозділом Ржищівського міського територіального центру соціального обслуговування.

 

4. Державна реабілітаційна установа „Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю” (ЄДРПОУ 26059611) (село Лютіж, Вишгородський район, Київська область).

 

5. Березанська селищна рада Миколаївського району Миколаївської області (ЄДРПОУ 04376624) ‒ для Служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, „Соціальне таксі” Березанської селищної ради.

 

6. Верховинська селищна рада Верховинського району Івано-Франківської області (ЄДРПОУ 04357294) ‒ для Служби з перевезень осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату,  

„Соціальне таксі” Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Верховинської селищної ради.

 

7. Виконавчий комітет Вознесенської міської ради Вознесенського району Миколаївської області (ЄДРПОУ 04056569) ‒ для Служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, створеної при Комунальній установі „Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська”.

 

8. Березанська міська рада Броварського району Київської області (ЄДРПОУ 38065504) ‒ для Служби перевезення „Соціальне таксі”, створеної як структурний підрозділ Березанського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

 

9. Барська міська рада Жмеринського району Вінницької області (ЄДРПОУ 04051017) ‒ для Соціально-транспортної служби для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Барської міської територіальної громади, створеної у складі Комунальної установи „Центр соціальних послуг” Барської міської ради.

 

10. Кремінська міська рада Сєвєродонецького району Луганської області (ЄДРПОУ 21757011) ‒ для Служби перевезень „Соціальне таксі”, створеної у складі Комунальної установи „Центр надання соціальних послуг” Кремінської міської ради.

 

11. Державна реабілітаційна установа „Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю „Донбас” (ЄДРПОУ 34877327) (місто Краматорськ, Донецька область).

 

12. Хмільницька міська рада Хмільницького району Вінницької області (ЄДРПОУ 04051247) ‒ для Соціально-транспортної служби „Надія” для перевезення людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення
м. Хмільника.

 

13. Державна реабілітаційна установа „Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю „Галичина” (ЄДРПОУ 25248327) (місто Львів).

 

14. Державна реабілітаційна установа „Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю „Поділля” (ЄДРПОУ 33448937) (місто Вінниця).




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/documents/6095.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове