Міністерство соцiальної політики України


Наказ Міністерства соціальної політики України
Про внесення змін до форми заяви про призначення та надання житлової субсидії населенню у грошовій формі

528     22 Жовтня 2019 р.

 

М І Н І С Т Е Р С Т В О

СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

м. Київ

23.10.2019                                                             №  528

Про внесення змін до форми заяви про призначення та надання житлової субсидії населенню у грошовій формі

 

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 „Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” (зі змінами), пункту 8 Положення про Міністерство соціальної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 423 (зі змінами), та з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність до вимог чинного законодавства

  

НАКАЗУЮ:

 

 1. У заголовку та підпункті 1 пункту 1 наказу Міністерства соціальної політики України від 02 травня 2018 року № 604 ,,Про затвердження форм Заяви про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі через АТ ,,Ощадбанк” та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії”, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 03 травня 2018 року за № 548/32000 (зі змінами), слова ,,Заяви про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі через АТ ,,Ощадбанк”  замінити словами ,,Заяви про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі”.

2. Внести зміни до  форми Заяви про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі через АТ ,,Ощадбанк”, затвердженої наказом Міністерства соціальної політики України від 02 травня 2018 року № 604, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 03 травня 2018 року за № 548/32000 (у редакції наказу Міністерства соціальної політики України від    08 січня 2019 року № 11), виклавши її в новій редакції, що додається.

3.  Директорату сім’ї та соціальної підтримки населення (Голубенко Т. Г.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Музиченка В. В.

 

 

Міністр                                                                                         Ю. Соколовська

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/documents/5550.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове