Міністерство соцiальної політики України


Наказ Міністерства соціальної політики України
Про забезпечення спеціально обладнаним автомобілем для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату

1022     17 Липня 2018 р.

 

М І Н І С Т Е Р С Т В О

СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

м. Київ

                     17.07.2018                                            1022        

Про забезпечення спеціально обладнаним автомобілем для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату

 

 

Відповідно до пункту 16 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 189, та Протоколу № 1 засідання робочої групи Міністерства соціальної політики щодо забезпечення спеціально обладнаними автомобілями для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, від 06 липня
2018 року

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Забезпечити спеціально обладнаними автомобілями для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, служби з перевезення у порядку черговості за датами подання документів до Міністерства соціальної політики та в межах бюджетних призначень згідно з переліком, що додається.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Л. Попову.

 

Міністр                                                                                                              А. Рева

 

Додаток 

до наказу Міністерства

             соціальної політики України

від 17.07.2018 №1022 

 

Перелік

служб з перевезення, які будуть забезпечені спеціально обладнаними автомобілями для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, у порядку черговості за датами подання документів до Міністерства соціальної політики та в межах бюджетних призначень

 

    1. Служба з перевезення ,,Соціальне таксі”, утворена на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Білоцерківської сільської ради (Великобагачанський район, Полтавська область).
    2. Комунальне підприємство ,,Маловисківський центр надання соціальних послуг”, яке надає соціальні послуги з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату (Маловисківська міська рада, Кіровоградська область).
    3. Відділення ,,Служба ,,Соціальне таксі”, утворене при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Байковецької сільської ради (Тернопільська область).
    4. Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), яке надає соціальну послугу ,,Соціальне таксі” (Новоушицька селищна рада, Хмельницька область).
    5. Відділення денного перебування для осіб похилого віку та інвалідів Центру надання соціальних послуг Шумської міської ради, яке надає соціальну послугу ,,Соціальне таксі” (Тернопільська область).
    6. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, утворена Лановецькою міською радою у складі Відділу освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики Лановецької міської ради (Тернопільська область).
    7. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, комунальної установи ,,Центр соціальних послуг” Брусилівської селищної ради (Брусилівський район, Житомирська область).
    8. Служба ,,Соціальне таксі”, утворена у складі комунальної установи ,,Центр надання соціальних послуг” Білокуракинської селищної територіальної громади (Білокуракинська селищна рада, Луганська область).
    9. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, утворена на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Біловодської селищної ради Луганської області.
    10. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, утворена на базі комунальної установи ,,Територіальний центр соціального обслуговування” Березівської сільської ради (Глухівський район, Сумська область).
    11. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, що є структурним підрозділом Відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради (Чемеровецький район, Хмельницька область).
    12. Комунальна установа ,,Центр надання соціальних послуг” Волочиської міської ради, яка надає послуги ,,Соціального таксі” для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями(Волочиська міська об’єднана територіальна громада Волочиської міської ради, Хмельницька область).
    13. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, утворена в комунальному закладі ,,Апостолівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” (Апостолівська міська рада, Дніпропетровська область).
    14. Центр надання соціальних послуг Управління соціального захисту населення Баранівської міської ради, який надає соціальну послугу ,,соціальне таксі” (Житомирська область).
    15. Територіальний центр соціального обслуговування Носівської міської ради, який надає транспортну соціальну послугу ,,Соціальне таксі” (Носівський район, Чернігівська область).
    16. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, ,,Соціальне таксі”, утворена при Відділі надання соціальних послуг Фурсівської сільської ради (Білоцерківський район, Київська область).
    17. Територіальний центр надання соціальних послуг Теребовлянської міської ради, який надає транспортні послуги особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату (Теребовлянська міська рада, Тернопільська область).
    18. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, ,,Соціальне таксі”, утворена на базі комунальної установи ,,Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Бобринецької міської ради (Кіровоградська область).
    19. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, Доманівської селищної ради(Миколаївська область).
    20. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, утворена на базі Фізкультурно-спортивного клубу ,,Повір у себе” Сарненської міської ради (Рівненська область).
    21. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, ,,Гармонія”, утворена в комунальній установі ,,Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Нововодолазької селищної ради (Нововодолазька селищна рада об’єднаної територіальної громади, Харківська область).
    22. Служба ,,Соціальний автобус” Грицівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) (Грицівська селищна рада, Шепетівський район, Хмельницька область).
    23. Служба ,,Соціальне таксі” Брошнів-Осадської селищної ради об’єднаної територіальної громади (Івано-Франківська область).
    24. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, утворена при гуманітарному відділі Прилісненської сільської ради (Маневицький район, Волинська область).
    25. Соціально-транспортна служба для перевезення дітей та осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, яка діє при Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любарської селищної ради (Любарський район, Житомирська область).
    26. Служба соціального перевезення, утворена на базі Відділу охорони здоров’я, соціального захисту населення та праці Білокоровицької сільської ради (Олевський район, Житомирська область).
    27. Служба перевезень ,,Милосердя”, утворена на базі комунального підприємства ,,Дібрівка-Обрій” Тетіївської міської ради (Тетіївський район, Київська область).
    28. Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату ,,Соціальне таксі”, утворена на базі комунального підприємства ,,Господар” Студениківської сільської ради (Переяслав-Хмельницький район, Київська область).



Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/documents/3954.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове