Міністерство соцiальної політики України


Стартувала інформаційна кампанія щодо підвищення рівня поінформованості громадян, які мають намір працевлаштуватись за кордоном.

2 Червня 2016, 00:36
За результатами засідання Міжвідомчої робочої групи з питань контролю за діяльністю суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у рацевлаштуванні за кордоном, одним з прийнятих рішень було щодо проведення на базі адміністративно-територіальних одиниць України інформаційних кампаній щодо підвищення рівня поінформованості громадян, які мають намір працевлаштуватись за кордоном.

Проведення зазначених інформаційних кампаній розпочалося з м. Житомира,  де 30.05.2016 на базі Житомирської облдержадміністрації відбувся семінар-нарада стосовно легалізації надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, з метою запобігання ризикам потрапляння, зокрема у ситуації торгівлі людьми.

У заході взяли участь представники Мінсоцполітики, члени обласної робочої групи з питань протидії торгівлі людьми, представники громадських організацій, суб’єктів господарської діяльності, які мають ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном та провадять свою діяльність, в тому числі на території Житомирської області.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/8126.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове