Міністерство соцiальної політики України


Проводиться пошук постраждалих учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих з їх числа, що не подали заяви на виплату одноразової грошової допомоги

27 Квітня 2018, 22:43

 

Міністерством соціальної політики станом на 27.04.2018 профінансовано виплату одноразової грошової допомоги постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей загиблих з їх числа на суму 277 404,40 тис. грн з 294 020,2 тис. грн, передбачених Мінсоцполітики відповідною бюджетною програмою.

Наразі вищевказану грошову допомогу отримали 1 162 особи, яким встановлено факт ушкодження різної ступені під час участі у Революції Гідності (включаючи членів сімей загиблих та померлих учасників Революції Гідності).

Крім того, Мінсоцполітики спільно із громадською спілкою „Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані” здійснює заходи щодо пошуку постраждалих учасників Революції Гідності, які включені до одного і з переліків осіб, які отримали ушкодження різної ступені тяжкості, затверджених Міністерства охорони здоров’я, та членів сімей померлих з їх числа, що не подали заяви на виплату одноразової грошової допомоги.

Варто зазначити, що за даними МОЗ кількість постраждалих учасників Революції Гідності, які отримали ушкодження різної ступені тяжкості, зростає. 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15218.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове