Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики відбулася зустріч з Президентом та засновником Програми з надання допомоги сім’ям загиблих (TAPS) Бонні Керрол

24 Квітня 2018, 12:30

 

23 квітня 2018 року у Мінсоцполітики відбулася зустріч заступника Міністра соціальної політики України з європейської інтеграції Олександри Чуркіної з Президентом та засновником Програми з надання допомоги сім’ям загиблих (TAPS) (США) Бонні Керрол.

Громадська організація TAPS, що була заснована у 1994 році, представлена у 23 країнах та 50 штатах Америки. Наразі у світі налічується понад 75 тис. учасників TAPS.

«Нас цікавлять найкращі практики інших країн, які можна застосувати для України, щодо соціально-психологічної реабілітації сімей, які втратили близьких в результаті подій на Сході країни, в першу чергу – дітей» - підкреслила Олександра Чуркіна.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці з питань надання допомоги постраждалим особам і сім’ям, зазначили необхідність співпраці державних органів виконавчої влади з неурядовими громадськими організаціями.

«Ми приїхали в Україну, щоб допомогти родинам пережити втрату близьких людей. Ми хочемо об’єднати наші зусилля, знайти необхідні ресурси, щоб підтримати людей, які цього потребують», – сказала президент та засновник організації TAPS Бонні Керрол.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15187.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове