Міністерство соцiальної політики України


Створено алгоритм для організації та проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2018 році

20 Квітня 2018, 10:12

 

19 квітня 2018 року під головуванням Заступника Міністра з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної проведенозасідання центрального міжвідомчого штабу з координування організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей  у 2018 році.

На засіданні були присутні члени Штабу - представники Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Міністерства освіти і науки України, Національній поліції України, Міністерства інфраструктури України, Адміністрації Державної прикордонної служби України, Державної служби  України з надзвичайних ситуацій,  Державної служби України з питань праці, Державної служби  України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Полтавської обласної державної адміністрації, Федерації профспілок України.

Голова Штабу Олександра Чуркіна зазначила, що головним завданням центрального міжвідомчого штабу з координування організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей є забезпечення взаємодії між центральними, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, установами та організаціями, що забезпечують проведення оздоровчої кампанії у поточному році.

У випадках неналежної організації оздоровлення та відпочинку, фактів травмування, що загрожують життю і здоров’ю дітей, штаб повинен оперативно реагувати та вживати невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації.

Членами Штабу обговорено проблемні питання у сфері організації оздоровлення та відпочинку та складено алгоритм подальшої спільної роботи з метою створення безпечних і нешкідливих умов для перебування дітей в закладах оздоровлення і відпочинку.

За результатами засідання прийнято рішення центрального міжвідомчого штабу з координування організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році, яким надано доручення центральним та місцевим органам виконавчої влади вжити відповідні заходи щодо організації проведення оздоровчої кампанії на належному рівні.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15171.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове