Міністерство соцiальної політики України


До уваги ЗМІ: 19 квітня відбудеться підписання Фінансової та проектної угоди між Кабінетом Міністрів України, Українським фондом соціальних інвестицій та представником банку KfW

17 Квітня 2018, 09:59

 

Україна отримає від Німеччини грант на 9 млн євро на створення житла для внутрішньо переміщених осіб

 

У четвер 19 квітня о 12:00 відбудеться підписання Фінансової та проектної угоди між Кабінетом Міністрів України, Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) та представником банку KfW на суму 9 млн євро.

 

Ці кошти будуть спрямовані на створення житла для внутрішньо переміщених осіб у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій областях, а також у підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

 

У підписанні Угоди візьмуть участь:

 

 

На церемонії підписання також будуть присутні Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель та директор бюро KfW в Україні Лутц Хорн-Хааке.

 

Після підписання Угоди відбудеться короткий прес-брифінг, де підписанти розкажуть про план реалізації програми допомоги Уряду Німеччини Україні. Журналісти зможуть дізнатись, як розподілятимуться кошти, де саме і яке житло збудує та відремонтує УФСІ, в які терміни люди зможуть заселитися в нові соціальні квартири і гуртожитки, а головне, скільки внутрішньо переміщених осіб отримають дах над головою.

 

Підписання Угоди відбудеться у Міністерстві соціальної політики за адресою вул. Еспланадна, 8/10, Урядовий контактний центр (2-й поверх Міністерства соціальної політики).

 

Акредитація та додаткова інформація: Альона Романюк 093 72 10 800 aliona.romanuk@gmail.com 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15135.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове