Міністерство соцiальної політики України


В Дніпропетровській області проходять заходи по забезпеченню прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми

12 Квітня 2018, 18:42

 

10-11 квітня 2018 року за підтримки міжнародної організації з міграції громадськими організаціями «Егіда-Запоріжжя» та «Промінь Дніпро», сектором у справах сімейної та гендерної політики управління забезпечення соціальних гарантій департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації для співробітників районних центрів зайнятості у м. Дніпрі було проведено дводенний семінар-тренінг на тему: “Попередження торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих, пере направлення та надання їм допомоги».

Семінар-тренінг було проведено з метою набуття практичного досвіду роботи з постраждалими від торгівлі людьми особами фахівцями, які забезпечують вищезазначеній категорії осіб їх право на отримання допомоги у працевлаштуванні, освіту та професійну підготовку, яке гарантоване статтею 16 Закону України «Про протидію торгівлі людьми».

Учасники заходу отримали знання, що дозволять їм бути належними членами обласної функціонуючої системи взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи по наданню допомоги постраждали від торгівлі людьми особам.

Участь у заході взяли представники з 19 районних центрів зайнятості Дніпропетровської області.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15124.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове