Міністерство соцiальної політики України


Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проведено круглий стіл

23 Лютого 2018, 15:41

 

На виконання п. 5.2 Протоколу № 3 засідання Київської міської координаційної ради з питань запобігання насильству в сім’ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми від 07.12.2017 року Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у співпраці з БФ «Карітас-Київ» та Управлінням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМП у місті Києві Національної поліції України 23 лютого 2018 року проведено круглий стіл на тему: «Надання інформаційної допомоги особам, рідні яких перебувають за межами України по справі «кур’єри-експедитори».

До участі в круглому столі були запрошені відповідальні особи зі встановлення статусу особам, яка постраждала від торгівлі людьми десяти районних в місті Києві державних адміністрацій.

Мета заходу: фахове консультування, роз’яснення та надання інформаційної допомоги особам, рідні яких перебувають за межами України по так званій справі «кур’єри-експедитори».

Також, спеціалістам надана інформація щодо ресурсу громадських організацій, які працюють в місті Києві за даним напрямом роботи та надають різні види допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14857.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове