Міністерство соцiальної політики України


Керівництво Мінсоцполітики та ЮНІСЕФ обговорили план співробітництва у найближчі роки

23 Лютого 2018, 14:18
23 лютого відбулась зустріч заступника Міністра Наталії Федорович та заступника Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної із заступником Голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лорою Білл та керівником програм ЮНІСЕФ з соціальної політики Артуром Айвазовим.

 

Сторони обговорили проект Плану заходів Програми діяльності ЮНІСЕФ в Україні на 2018-2019 роки та визначили кроки подальшої співпраці у межах Плану заходів.

Олександра Чуркіна зупинилась на пріоритетних напрямах Міністерства щодо захисту дітей та висловила побажання, щоб у Плані заходів на 2018-2019 роки були продовжені попередні проекти із захисту дітей, включаючи інтегровану модель соціального захисту і подальшу роботу в рамках децентралізації та деінституалізації.

Заступник Міністра Наталія Федорович звернула увагу на те, що для України зараз надзвичайно актуальною є тема протидії домашньому насильству та імплементація Закону України „Про запобігання та протидію домашньому насильству”, прийнятого 7 грудня 2017 року Верховною Радою України.

В свою чергу Лора Білл запевнила усіх присутніх, що робота ЮНІСЕФ у 2018-2019 роках буде зосереджена на вже розпочатих з Мінсоцполітики проектах, разом з тим, будуть враховані всі побажання, зауваження та пропозиції, що прозвучали під час зустрічі.

 

  

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14855.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове