Міністерство соцiальної політики України


Кабінет Міністрів ініціює зміни до деяких законодавчих актів щодо створення належних, безпечних і здорових умов праці

14 Лютого 2018, 12:55

 

Уряд на своєму засіданні 14 лютого прийняв рішення про направлення до Верховної Ради проекту Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо створення належних, безпечних і здорових умов праці”, який розроблено на виконання пункту 5 Протоколу № 2 засідання Урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що сталася 02 березня 2017 року у с. Глухів Сокальського району Львівської області на відокремленому підрозділі „Шахта „Степова” Державного підприємства „Львіввугілля”.

Метою проекту Закону є відновлення повноцінного державного гірничого нагляду, державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість населення, охорону праці, гігієну праці відповідно до вимог Конвенцій Міжнародної організації праці.

Виконання вимог цього Закону надасть можливість продовжити роботу у налагодженні співпраці з міжнародними партнерами, забезпечить неухильне дотримання прав людини, її життя та здоров’я у процесі її трудової діяльності та покращить імідж України в світовому товаристві.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14803.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове