Міністерство соцiальної політики України


Угода з Міжнародною організацією з Міграції надає можливість створення спільних механізмів захисту вразливих категорій населення

12 Лютого 2018, 17:57
Про це заявила заступник Міністра соціальної політики України Наталія Федорович під час підписання Угоди про співробітництво між Міністерством соціальної політики України та Міжнародною організацією з Міграції.

 

 «Ми маємо великі досягнення у впровадженні спільних проектів, а саме: “Протидія торгівлі дітьми та молоддю в Україні”, “Протидія торгівлі людьми в Україні”, „Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні”»,- зазначила заступник Міністра.

 Співробітництво з МОМ відбувається у рамках Угоди про співробітництво між Міністерством та Представництвом Міжнародної організації з міграції, підписаної 15 вересня 2011 року, яка передбачає, зокрема, розробку програм та проектів, що становлять спільний інтерес для збільшення соціальних, економічних і культурних вигод від міграції та мінімізації її негативних наслідків.

 «Підписання Угоди  стане потужним поштовхом до більш плідної співпраці, та розширить нашу роботу в майбутньому. Спільно ми випрацюємо спільні механізми для захисту прав вразливих категорій населення, таких як, ветерани АТО, внутрішньо переміщені та особи що постраждали від торгівлі людьми. Ми очікуємо, що Міжнародна організація з міграції допоможе поставити вищезазначені питання на Міжнародному рівні», - резюмувала Наталія Федорович. 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14785.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове