Міністерство соцiальної політики України


Особливих дітей Волині привітали із Новим Роком та Різдвом Христовим

12 Січня 2018, 10:29

 

Чимало радості, щирих посмішок та позитивного настрою на увесь рік отримали діти Волині,  які завітали на свято Обласної новорічної ялинки. Слід зазначити, що за традицією святкове дійство відбулося в приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка. Привітати малечу зі святом до театру завітали заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець та директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод.

Зокрема, до зеленої красуні запросили дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, неповносправних дітей, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, а також інших пільгових категорій. Усього на свято зібралося 600 дітей різного віку з усіх районів області.

У справжню новорічну казку присутні поринули завдяки казковим героям: Цур та Пень, Домовички, Ангел, Відьма, святий Миколай, Ельф, Санта Клаус, а також Дід Мороз та Снігуронька. Усі разом співали колядок, танцювали, водили хороводи навколо ялинки, тобто по-справжньому розважалися.

– З Новим Роком! З Різдвом Христовим! Шановні діти та дорослі, дозвольте від щирого серця привітати Вас із новорічними святами. В першу чергу, бажаю усім здоров’я, щоб Ви були щасливі, завжди усміхнені. Гарного вам оцінок, вчителів, вірних товаришів, усього самого найкращого. Допомагайте один одному і все у нас буде гаразд. Христос Рождається, – звернулася до усіх присутніх Світлана Євтихівна.

Після святкового дійства діти переглянули виставу «День народження кота Леопольда». До слова, усі діти отримали приємні солодкі подарунки.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14654.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове