Міністерство соцiальної політики України


В Запорізькій області діти вразливих категорій населення цікаво зустріли зимові свята

9 Січня 2018, 14:11

 

В Запорізькій області, за сприянням органів соціального захисту, діти  вразливих категорій населення мали можливість цікаво зустріти зимові свята.

Святий Миколай, Дід Мороз та казкові персонажі розважали малечу на влаштованих  виставах, вручали подарунки.

Незабутні враження залишили ці дні у понад ста вихованців дитячих комунальних установ соціальної сфери. До них з гостинцями приїздили численні відвідувачі, у тому числі представники органів влади, громадськості, релігійних організацій,  волонтери.

Згідно Комплексної обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної політики і протидії торгівлі людьми на 2017-2021 роки, Запорізьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) було придбано близько трьох з половиною тисяч солодких подарунків. Їх отримали діти з сімей, що опинились в складних життєвих обставинах і перебувають на обліку Центрів соціальних служб області та об’єднаних територіальних громад, а також діти, які потребують особливої уваги і підтримки за поданням громадських об’єднань, а саме: з багатодітних сімей, з функціональними обмеженнями, батьки яких беруть участь або загинули під час антитерорнстичної операції.

Більш ніж для двохсот таких дітей Центром  було організовано відвідання благодійного свята в театрі юного глядача та перегляд  вистави «Аладін».

Традиційно урочисте і змістовне відзначення Нового року та Різдва Христового, з концентрами, виставами і святковими обідами, відбулося в  мережі комунальних інтернатних установ для дорослих, підпорядкованих Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, в яких зараз проживає близько 2,7 тисяч осіб похилого віку та з інвалідністю.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14638.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове