Міністерство соцiальної політики України


Обласна влада та USAID сприяють розвитку соціальної сфери Луганщини

26 Грудня 2017, 10:14
22 грудня 2017 року в Сєвєродонецьку відбувся щорічний семінар «Покращення організаційної результативності та підвищення якості надання послуг»: Успішна практика в Луганській області», участь у якій взяла заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

 

У вітальному слові вона подякувала за підтримку керівнику експертної команди, консультанту з організаційного розвитку UCDI II Майі Гоголадзе: «Від імені очільника області Юрія Гарбуза дозвольте подякувати вам за організацію роботи у сфері підвищення якості надання послуг соціальної. Переконана, що одним з показників успішної діяльності обласної влади є рівень турботи про наших мешканців».

Також Ольга Лішик нагадала, що завдяки реалізації спільних програм делегації з Луганщини познайомилась з діяльністю закладів соцпослуг у форматі «прозорих офісів» у Харкові, Вінниці та Рівному. За її словами, від подальшої плідної співпраці з партнерською організацією залежить, у тому числі, повернення соціально-економічної стабільності до регіону.

Наталія Бойко, голова Луганського обласного відділення Асоціації міст України, як консультант USAID, відзначила, що сьогодні у наданні соціальних послуг найважливішими показниками є їх швидкість та якість.

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук розповіла про роботу із підвищення організаційної результативності та якості надання послуг в управліннях соціального захисту населення Луганської області.

Після цього було розпочато роботу на двох дискусійних майданчиках, присвячених роботі центрів надання адміністративних послуг та працевлаштування і соціального забезпечення. Під час практичної частини учасники семінару розглянули результати оцінки задовольняння споживачів якістю надання послуг в ЦНАП міст Кремінна, Лисичанськ, Рубіжне та Сєвєродонецьк, а також заслухали відгуки та рекомендації їх діяльності.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14603.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове