Міністерство соцiальної політики України


В Харківській області розглянули питання неформальної гендерної освіти молоді і жінок з метою розвитку їх лідерських якостей

15 Грудня 2017, 13:34

 

14 грудня 2017 року в Харківській обласній державній адміністрації відбулося чергове засідання обласної Координаційної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми.

На засіданні розглянуті питання: взаємодії суб`єктів щодо попередження і подолання наслідків жорсткого поводження з дітьми; результати соціального дослідження щодо доступу вихованців навчальних закладів інтернатного типу до послуг Національної дитячої гарячої лінії (0 800 500 225); внесок громадських організацій та гендерних центрів у реалізацію заходів з забезпечення гендерної рівності.

 Зокрема, в Харківській області розпочато реалізацію проекту "Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді", основною метою якого є розповсюдження ідей гендерної рівності і гендерної культури у Харківській області та на сході України. Проект фокусується на неформальній гендерній освіті молоді і жінок з метою допомогти їм стати гендерно чутливими лідерами і лідерками, які активно беруть участь у процесі прийняття рішень як на місцевому, так і на регіональному рівнях.

На засіданні обласної Координаційної ради прийнято рішення розпочати роботу з розробки обласної соціальної програми рівних прав і можливостей жінок і чоловіків на 2018 - 2021 роки.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14546.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове