Міністерство соцiальної політики України


Cоціальні партнери обговорили пріоритетні напрями діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради на наступний рік

24 Листопада 2017, 15:01
24 листопада в Мінсоцполітики представники сторін соціального діалогу та секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради провели робочу нараду щодо визначення пріоритетів діяльності Національної ради на наступний рік та середньострокову перспективу. У заході взяв участь Державний секретар Мінсоцполітики Віктор Іванкевич.

 

Секретаріатом Національної ради запропоновано 8 ключових напрямів діяльності, синхронізованих з положеннями Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року.

Представники сторін соціального діалогу висловили своє бачення та пропозиції стосовно коротко- та середньострокового планування діяльності Національної ради.

За результатами наради досягнуто домовленості, що висловлені пропозиції будуть узагальнені та подані на розгляд Національної ради для схвалення та подальшого напрацювання плану заходів щодо їх реалізації.

Засідання Національної ради планується провести у грудні цього року. 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14390.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове