Міністерство соцiальної політики України


ХІІ тематична зміна ««Розмовляй українською - твори Державу» прийняла понад 760 дітей зі всієї України

17 Листопада 2017, 10:10
У Міжнародному дитячому центрі «Артек» розпочалася ХІІ тематична зміна ««Розмовляй українською - твори Державу», яка триватиме з 12 листопада по 02 грудня 2017 року.

 

Метою зміни є формування у дітей з різних соціокультурних середовищ цінності та важливості ролі української мови в процесах державотворення України.

Під час нової зміни на дітей чекатимуть панельні дискусії та дебати, глобальні ігри-стратегії та тренінги, тематичні дослідницькі виїзди до Києва, зліт юних журналістів, проект для блогерів «Менше говори – більше роби!», фото-квест «Україна у фото і долях українців» та інші. Під час активностей українська мова стане дієвим інструментом втілення яскравих ідей та проектів.

Однією із центральних подій  «Артеку» за традицією стане гра за Великий Кубок, де діти зможуть проявити усі свої таланти на конкурсних змаганнях різного спрямування. Зокрема, юні артеківці зможуть спробувати себе у ролі  акторів, танцюристів, музикантів, співаків, ерудованих знавців, скаутів, рукодільників та просто талановитих зірочок, які засяють на артеківській сцені. 

Упродовж зміни діти познайомляться із життям «Артеку»,  навчаться працювати у команді та разом йти до перемог.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14343.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове