Міністерство соцiальної політики України


Розпочалася XII тематична зміна в дитячому центрі «Молода гвардія»

16 Листопада 2017, 12:52
З 13 листопада по 3 грудня 2017 року в дитячому центрі триватиме XII тематична зміна «Україна пам’ятає – світ визнає». На відпочинок та оздоровлення приїхали 716 дітей зі всіх куточків України.

 

Відпочинок в осінньо-зимовий період в дитячому центрі “Молода гвардія” – це щоденні прогулянки на морському узбережжі, п’ятиразове раціональне харчування із врахуванням затверджених норм та фізіологічних потреб дітей, дотримання режиму дня, навчання у загальноосвітній школі дитячого центру, виїзди на екскурсії до центру Одеси та відвідування Одеського державного цирку. У центрі діють більше десяти творчих гуртків та інтелектуальних клубів, проводяться заняття у спортивних секціях, відбуваються спортивні і туристичні змагання.

У ході зміни планується реалізація ряду заходів до Дня гідності і свободи та  Дня вшанування пам’яті жертв голодомору, цикл ігрових програм «Школа толерантності», тренінгові заняття «Школи прав людини» та заходи, спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію дітей із населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення (програма „В обіймах країни дитинства”).

Легкістю та традиційною таборовою енергетикою будуть наповнені танцювально-розажальні програми «У ритмі дружби»; «Ми – найкраща молодь світу»; ігротека «Ми різні усі», стилізована вечірка «Модна українська тусовка»…

У дитячому центрі “Молода гвардія” створені усі необхідні умови для змістовного відпочинку,  соціальної самореалізації та творчого самовираження дітей, що стали учасниками листопадової зміни 2017 року.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14340.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове