Міністерство соцiальної політики України


Співпраця України та Грузії на міжнародній арені прискорить відновлення територіальної цілісності обох країн

10 Листопада 2017, 11:28

 

Заступник Міністра соціальної політики України Олександр Привалов у рамках робочого візиту до Грузії в складі офіційної делегації на чолі з Віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком здійснив поїздку до лінії розмежування в Цхінвальському регіоні.

Українська делегація у супроводі Міністра з питань внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій, розміщення і біженців Грузії Созара Субаре відвідали лінію розмежування в Цхінвальському регіоні близько села Хурвалети Горійського муніципалітету регіону Шида-Картлі Грузії та поспілкувалися з місцевими жителями, які опинилися на окупованій Російською Федерацією території.

Сторони зазначили, що ситуація з окупацією агресором територій Грузії та України є подібною, як і проблеми людей, які постраждали внаслідок військового вторгнення та окупації. Тому подальше співробітництво та взаємодія щодо залучення міжнародної підтримки з метою зупинення країни-агресора для відновлення територіальної цілісності в інтересах Грузії та України, та дозволить внутрішньо переміщеним громадянам якнайшвидше повернутися до своїх домівок.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14305.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове