Міністерство соцiальної політики України


У м. Самборі Львівської області відбулись заходи, приурочені до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

23 Жовтня 2017, 17:43
19 жовтня 2017 року працівниками Самбірського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу молоді та спорту виконавчого комітету Самбірської міської ради, Самбірської міської служби у справах дітей проведено показ документального фільму «Життя на продаж», який присвячений 18 жовтня - Європейському дню боротьби з торгівлею людьми. Захід був проведений для голів студентського самоврядування навчальних закладів міста Самбора. Присутні отримали інформацію про поняття «торгівля людьми», про суб'єктів, які надають допомогу постраждалим від торгівлі людьми тощо. Студентам надано соціальну рекламу с питань протидії торгівлі людьми та номери гарячих ліній для консультацій.

 

Представниками Самбірського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із працівниками відділу молоді та спорту та служби у справах дітей виконавчого комітету Самбірської міської ради 20 жовтня 2017 року проведено відеолекторій «Життя на продаж» у Самбірському професійно-технічному училищі-інтернаті професійної реабілітації учнів з інвалідністю. Учнів ознайомили із ознаками торгівлі людьми, визначили основні причини та форми цього явища, ризики потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. Також учасникам розповіли про правила безпечного працевлаштування та міграції та розповсюдили інформаційні буклети з протидії торгівлі людьми.

Працівником Самбірського міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми проведено профілактично-роз'яснювальну бесіду на тему: "Попередження торгівлі людьми: як не стати жертвою рабства?» з учнями Самбірської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Берегиня». 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14190.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове