Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева: У нас багато спільних з МОМ задач, які ми маємо вирішити аби полегшити становище постраждалих від агресії на сході України

13 Жовтня 2017, 10:13
У розрізі співпраці із Міжнародною організацією з міграції (МОМ) на зустрічі керівництва Міністерства соціальної політики України та представництва МОМу в Україні найбільше уваги було приділено темам протидії торгівлі людьми та допомоги внутрішньо переміщеним особам

 

Про  об’єднання  зусиль міжнародної організації та Міністерства заради продуктивного результату у вирішенні цих серйозних проблем  наголосив Голова Представництва Міжнародної організації з міграції доктор Томас Лотар Вайс.

У результаті обговорення  сторони домовилися  розглянути можливість збільшення фінансування реабілітаційного центру МОМу для постраждалих від торгівлі людьми. Також має бути оновлений  Меморандум співпраці  МОМу з Міністерством соціальної політики, що востаннє переглядався  в 2011 році.

Щодо активізації останнім часом  України у напрямку протидії торгівлі людьми, то, нагадаємо, що 12 жовтня стартувала, ініційована Міжнародною організацією з міграції,  інформаційна кампанія  під назвою „Небезпеку видно не відразу”.

Міністр  соціальної політики України Андрій Рева подякував міжнародним партнерам за допомогу, яку вони надають і в боротьбі з  протидії торгівлі людьми, і щодо вирішення питань і проблем внутрішньо переміщених осіб. Доктор Томас Лотар Вайс запевнив, що МОМ намагатиметься робити якнайбільше аби полегшити страждання людей, потерпілих від військової агресії.

„Головне, щоб ця українська криза не була забута світовою спільнотою ”,- зазначив пан Томас. 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/14094.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове