Міністерство соцiальної політики України


На відпочинок в «Артек» приїхало 640 дітей з усієї України

13 Вересня 2017, 14:38
У Міжнародному дитячому центрі «Артек» розпочалася ІХ зміна «Таланти твої, Україно» учасниками якої стало 640 дітей пільгових категорій з усіх регіонів України, в тому числі 300 дітей із населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення з Донецької та Луганської областей.

Зміна, яка триватиме з 4 вересня по 24 вересня 2017 року, спрямована на формування національної ідентичності дитини через залучення до української культури: пісні, танцю, музики, ужиткового мистецтва.

Основним із завдань програми зміни є створення культурно-мистецького простору для спільних справ дітей.

Для цього будуть проведені туристично-краєзнавчі проекти «Артеківська Січ» та «Артеківський вишкіл», акція «100-добрих справ», гра «Що? Де? Коли?», дебати «Нова Україна», фестиваль співдружностей «Вся Україна в Артеці», відео-конкурс віршів про Україну «Найдорожче, що є у мене – це держава», інтелектуальна гра «Інтелект-Ромашка», пісенний вернісаж «Про Україну», конкурс композицій «Осінній вернісаж», конкурс «Таланти Артеку», творчий конкурс «Символ миру для Ареку», проведення тематичних заходів присвячених: міжнародному дню грамотності, міжнародному дню миру, дням фізичної культури і спорту України, українському кіноматографу та Всесвітньому дню надання першої медичної допомоги.

Під час зміни діти будуть залучені до різноманітних програм інноваційного освітнього та культурно-мистецького центрів, дитячих студій спортивно-туристичного спрямування, фестивалів, конкурсів, тощо.

В рамках національно-патріотичного виховання дітей відбудеться презентація фотовиставки «100 перемог України. 1917-2017 рр.», за підтримки національної світлинотеки «Українська мить».

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13897.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове