Міністерство соцiальної політики України


На Рівненщині відбувся заключний етап спартакіади "Рух заради здоров’я"

11 Серпня 2017, 18:05

 

Він пройшов на базі комунального закладу "Рівненський геріатричний пансіонат" Рівненської обласної ради. На спартакіаду з’їхались найкращі учасники зі всієї області. Такий захід влаштовується вже п'ятий рік поспіль.

Успішне проведення спартакіади засвідчило, що рухатися заради здоров’я здатні всі, навіть підопічні геріатричних пансіонатів та інших закладів для людей з особливими потребами. Організатори заходу, а це департамент соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації за участі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та за підтримки дирекції комунального закладу "Рівненський регіональний центр з фізичної культури, спорту інвалідів "Інваспорт" Рівненської обласної ради, Рівненської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України пересвідчилися, що спорт здатний приносити радість і користь всім людям. 

Спортивна програма була підготовлена з врахуванням можливостей контингенту учасників. Підопічні змагалися у нескладних спортивних естафетах, старанно виконували всі елементи, раділи, коли їм це добре вдавалося, вболівали за друзів.

Переможцем цьогоріч стала команда комунального закладу "Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів", а ІІ та ІІІ місця дістались командам комунального закладу "Урвенський психоневрологічний інтернат" та комунального закладу "Острозький психоневрологічний інтернат".

Завершився захід творчим виступом з піснями і танцями та врученням переможцям кубків, медалей, дипломів та кожному учаснику солодких подарунків. 
Можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій – це перемога кожного учасника спартакіади!




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13760.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове