Міністерство соцiальної політики України


Акція #людинаНЕтовар привернула увагу багатьох жителів міста Києва та гостей столиці

31 Липня 2017, 09:30
28 липня 2017 року у місті Києві було проведено інформаційно-просвітницьку Акцію #людинаНЕтовар, присвячену Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми, яка фокусувалася на актуальних проблемах та тенденціях проблеми торгівлі людьми в Україні, що набули резонансу в суспільстві протягом останніх років - серед них проблема наркокур’єрів, втягнення осіб до збройного конфлікту, продаж дітей та інші.

 

Захід організовано Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство», МГО «Кампанія А21», Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді відбувався за підтримки Міністерства соціальної політики України, Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Уряду Канади.

 «Боротьба з торгівлею людьми є одним із пріоритетних напрямів діяльності Уряду України у сфері захисту прав людини. За останні п'ять років статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми, встановлено 398 громадянам, з них 161 жінок, 197 чоловіків та 40 дітей»,- зазначила заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович.

Головною частиною акції став інформаційний перфоманс «Attention! ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ-2017!», також у ході акції проводилися експрес-опитування щодо поінформованості громадян щодо проблеми торгівлі людьми; консультування  фахівцями (експертами) в сфері протидії торгівлі людьми пересічних громадян; розповсюджувалися інформаційно-просвітницькі матеріали з питань попередження та протидії торгівлі людьми; проходила виставка дитячих робіт «Будь обережним! Торгівля людьми - це може трапитися з кожним!».

 

 

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13689.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове