Міністерство соцiальної політики України


Більше 80% субсидіантів уже перепризначено допомогу на наступний рік

27 Липня 2017, 15:33
Понад 80% субсидій на житлово-комунальні послуги уже перепризначено на наступний період – 2017-2018рр.. Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики України Віталій Музиченко.

 

За його словами, органи соціального захисту населення опрацювали необхідну інформацію, перепризначили субсидії на новий період, розрахувавши суму субсидії для кожного домогосподарства  на літній період, та повідомили громадян про це.

«Це середній показник в Україні. Але ситуація в областях різниться.  Наприклад, в Чернігівській області вже кілька тижнів тому як поперепризначали субсидії. В Дніпропетровській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Полтавській, Тернопільській, Харківській області справи опрацьовано у 95-99% субсидіантів. Але є певні регіони, які мають низькі показники», - зауважив В.Музиченко.

Таким областям поставлено завдання, наголосив фахівець Мінсоцполітики, завершити процес перепризначення субсидій до кінця липня. «І з урахуванням того, що в середньому в таких регіонах призначення субсидій становить 60-70% і враховуючи динаміку, яку ми спостерігаємо протягом останніх тижнів, у нас є впевненість, що ця робота буде закінчена вчасно», - підкреслив Віталій Музиченко.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/13665.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове